In Nyhet
Chester Andersson

Chester Andersson

Vi vill hälsa Chester W. Anderson varmt välkommen till EIM-gruppen. Baserad i Stockholm kommer Chester att ha en ledande roll i utvecklingen av EIM Scandinavia.

Chester har över 25 års internationell erfarenhet av att genomföra strategier för tillväxt, innovation, vitalisering och förändringsledning i globala börsnoterade företag, samt privatägda små och medelstora bolag och start-ups.

Chester har en bred industriell bakgrund med ledande roller inom konsumentvaror, detaljhandel, energi och högteknologisk industri. Den röda tråden har varit att sätta och implementera framgångsrika förändringsstrategier genom att tillsätta och utveckla bra team.

Chester är civilekonom och har kompletterat sin examen med program inom strategi, förvärv och fusioner, och finans på bland annat IMD, INSEAD, Handelshögskolan i Stockholm, London Business School och MIT.

Vi vill också meddela att Anders Kuikka går i pension den 31 oktober, 2018. Anders startade Stockholmskontoret 2001 och firman blev en pionjär inom interim management. Anders byggde upp och ledde EIM i Skandinavien och skapade ett starkt nätverk av kunder och kandidater inom många branscher. Nu arbetar Anders nära med Chester som kommer att vara huvudkontakt för kunder och interimchefer framåt.

Vi tackar Anders och hälsar Chester varmt välkommen till EIM!

Michele Bruno, Managing Partner EIM Group

Recent Posts

Leave a Comment